Workshop: Zelf een professionele podcast maken

Inschrijven

Details

Van Di 7 Maart 2023
Tot Di 4 April 2023
Frequentie Elke week
Dag Dinsdag
Tijd 20:00 - 22:00
Prijs €95,00
Locatie Centrale Bibliotheek - Theater
Type activiteit Kennis & Informatie

Omschrijving

In deze workshop leer je van media-ondernemer Peter Kroon hoe je zelf een professionele podcast maakt.
Je begint met je eigen idee dat je in deze workshop (5 bijeenkomsten) uitwerkt tot een klaar product. Peter neemt je stap voor stap mee in dat proces en geeft je tips en trucs.

In overleg met Peter kan jouw professionele podcast daarna eventueel worden uitgezonden op Radio 509, die wekelijks uitzendt vanuit Bibliotheek Hilversum.

De Hilversumse media-ondernemer Peter Kroon is o.a. eigenaar van Studio Het Kroondomein, waar dagelijks podcasts worden gemaakt. 

In 2014 ontving hij een koninklijke onderscheiding voor door hem zelf ontwikkelde en uitgevoerde media-innovaties. Zie/hoor: www.hetkroondomein.nl

Workshop van vijf bijeenkomsten: 07-03,14-03, 21-03, 28-03 en afsluiting/ presentatie in het bibliotheektheater: 04-04-2023

Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt!

INSCHRIJVEN
Let op: je kunt hier niet inloggen met je bibliotheekaccount (voor lenen, verlengen, reserveren, enz.).
Maak daarom een nieuw account aan voor ons klantenportaal. Wil je je aanmelden voor een activiteit kun je voorlopig maar 1 persoon aanmelden. Dus voor meerdere kaartjes moet je meerdere accounts aanmaken met ieder een eigen mailadres.
Onze excuses voor het ongemak!

NB Je krijgt na je aanmelding geen bevestigingsmail.
Je kunt bij de activiteit(en) waarvoor je bent aangemeld, terugzien of je bent aangemeld. Dit is ook te zien in je account onder 'mijn inschrijvingen'. 
Een toegangsbewijs printen is niet nodig.